Ποια είμαι...Επικοινωνία



Με λένε Δέσποινα και ζω με το σύζυγό μου και τις δύο κόρες μας στο Ηράκλειο. Είμαι Μοριακός Βιολόγος και Διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής. Κάπου ανάμεσα στην επιστήμη και τα παιδιά μπήκε στη ζωή μου η ζαχαροπλαστική πρώτα ερασιτεχνικά και στη συνέχεια επαγγελματικά στο κατάστημα της μητέρας μου "Παγωτό από τη Στέλλα". Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τις ιδιότητες για τις ιδιότητες των αυθεντικών πρώτων υλών (γάλα, φρούτα, σοκολάτα, σάκχαρα κλπ) και πως αυτές μεταβάλλονται κατά τη διδικασία της προετοιμασίας και της παραγωγής του παγωτού από το 2014 με τη μητέρα μου Στέλλα παρακαολουούμε εξειδικευμένα σεμινάρια σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Τα τελευταία 2 χρόνια επίσης περνάω πολυ χρόνο φτιάχνοντας τούρτες ζαχαροτεχνιας. Ξεκίνησα το blog SWEETS AND SCIENCE αρχικά μέσα από την επιθυμία μου να επικοινωνήσω κάποια θέματα που βρίσκω ενδιαφέροντα σε σχέση με το παγωτό αλλά και άλλα που βρίσκω ενδιαφέροντα και με εμπνέουν. Επίσης, για να προσπαθήσω να γεφυρώσω το κενό που υπάρχει μεταξύ των μικρών μυστικών της παραγωγής και της περιέργειας των πελατών μας οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι το "Παγωτό από τη Στέλλα" έιναι κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει το καλό φαγητό, τα αληθινά γλυκά και ο καφές φίλτρου. Αγαπώ τη θάλασσα, τα ταξίδια και πάντα όταν έρχεται Σεπτέμβρης θέλω να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου και να φύγω για Σκωτία. Αλλά πάλι εδώ μένω... Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο dchoumerianou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.